Piano en Keyboard

Yiorgos Bereris

Hallo! Mijn naam is Yiorgos Bereris, ik ben pianist en componist. Ik kom uit  Griekenland en ik woon en studeer sinds 2020 in Nederland.

Ik heb jazzpiano gestudeerd aan de Ionian University van Corfu, momenteel voltooi ik mijn masterstudie bij Codarts in Rotterdam. 

Sinds ik 16 was heb ik opgetreden op diverse festivals etc. in Europa en de Verenigde Staten en ik heb albums opgenomen met pop-, jazz- en wereldmuziekprojecten.

Ik deel graag mijn ideeën over muziek met nieuwe mensen, door nieuwe dingen te leren en door les te geven. Mijn lesmethode is een hybride mix van klassieke pianotechniek, improvisatie en modern repertoire, aangepast aan ieders wensen. 

In mijn lessen verken ik graag de muzikale persoonlijkheid van de leerling om hem te begeleiden bij zijn eigen unieke muzikale reis.

 

“Laten we samen leren.”

Alexander Chater 

Alexander Chater is van Zuid Afrikaanse afkomst en werd op jonge leeftijd geintroduceerd aan klassieke muziek door zijn moeder en twee grootouders die allemaal uitvoerend musicus zijn. Zijn opa was naast pianist ook musicoloog en componist. 

Toen Alexander 4 jaar oud was kreeg hij zijn eerste piano en viool-lessen. 

Voordat hij begon aan zijn studie aan het conservatorium, had hij lessen van Gerenommeerde pianiste Julia Achkinazy.

In 2017 begon hij aan Codarts Rotterdam waar hij klassiek piano studeerde bij Stephane de May. Hij slaagde erin zijn bachelor af te maken in juni 2021. Tijdens zijn studie heeft hij masterclasses gevolgd van diverse pianisten zoals Frank Braley, Nino Gvetadze en Paolo Giacometti.

Hij heeft opgetreden als solist en kamermusicus in diverse locaties en gelegenheden zoals: De Doelen Rotterdam, Muziek in de Voorstraat, Midzomer festival Capelle en diverse kerken in Nederland. Ook heeft hij zijn eigen concert serie ontwikkeld; Fabrieklassiek.

Naast optreden, geeft Alexader graag les, hij heeft een eigen lespraktijk opgebouwd en is werkzaam bij diverse muziekscholen. Bij het lesgeven vindt hij het zeer belangrijk om de leerling concentratie en discipline mee te geven. De vaardigheden die men in de muziek leert kunnen ook van toepassing zijn op andere vlakken van het leven en iedereen kan iets halen uit de pianoles!

Jeroen Dikkers

Hallo, ik ben Jeroen en geef sinds begin 2008 pianoles voor pop, jazz en andere geïmproviseerde muziek op het M.O.C.

Tijdens mijn opleiding op het Rotterdams Conservatorium, waar ik een combinatie maakte tussen de verschillende afdelingen jazz, pop en latin, heb ik een sterke voorliefde ontwikkeld voor de blues uit het diepe zuiden van de V.S.

Mijn muzikale activiteiten zijn zo divers dat ik ze moeilijk onder één noemer kan brengen (jazz, pop, latin, funk, gospel, metal, rock, blues, boogie woogie, hip hop en eigen werk).

En sinds een jaar ben ik ook nog een fanatieke amateur-accordeonist.

Bij het lesgeven ga ik niet uit van een vaste methode maar zie ik iedere leerling als individu met zijn of haar specifieke wensen en/of behoeften.

Zo heb ik leerlingen die in een band spelen en willen leren hoe je je op een podium staande houdt (zowel stilistisch als op andere gebieden, zoals sounds en andere praktische zaken waar je tegenaan loopt als je met anderen gaat spelen).

Maar ik heb ook leerlingen die het naast hun drukke dagelijkse bezigheden leuk vinden om zichzelf een beetje te vermaken op een piano (of keyboard).

Kortom: muziek op maat is mijn motto!

Proefles inplannen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.