Gitaar

Remi Post

Ik geef klassiek gitaarles bij het MOC, twee dagen per week, namelijk op maandag en woensdag. Ook ben ik nog werkzaam in Hellevoetsluis bij muziekschool De Toon. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Rotterdams Conservatorium bij Dirk Hoogeveen, Enno Voorhorst en Gorge Oraison. In de lessen die gegeven worden liggen de accenten niet alleen op het leren spelen en de techniek hoe te spelen, maar ook op het lezen van de muziek. Dit gaat stapje voor stapje. Je leert lezen en spelen vanaf de basis. Ze gaan hand in hand.

Matthieu Acosta

Matthieu Acosta (1989) genoot zijn opleiding flamencogitaar aan het Rotterdams Conservatorium Codarts, bij docenten Alexander Gavilán, Ricardo Mendeville en Paco Peña.

Als uitvoerend gitarist is Matthieu altijd bezig zijn eigen spel te ontwikkelen. Dit doet hij met veel passie en energie,

wat zich ook vertaalt in zijn kwaliteiten en enthousiasme als docent.

https://www.matthieuacosta.com

Momenteel geeft hij les op het MOC (Muziek Onderwijs Centrum) te Spijkenisse en bij de SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam) te Rotterdam. Naast algemeen akoestisch gitaar geeft hij ook flamenco-gitaarles. Flamenco is een kunstvorm die in het zuiden van Spanje, Andalusië,  is ontstaan. Het bestaat in de kern uit zang, dans en gitaar.

Kennis en kunnen gaan hand in hand en daarop zijn de lessen ook ingericht. Met deze visie is het zijn ambitie om de leerling

zo snel mogelijk zijn of haar eigen creatieve keuzes te laten maken, bijvoorbeeld in het uitkiezen van de muziek.

Matthieu Acosta is flamencogitarist bij uitstek en een professional in het lesgeven.

Twijfel niet en neem contact op voor een gratis proefles!

Proefles inplannen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.