Orgel

Jeroen Dikkers

Hallo, ik ben Jeroen en geef sinds begin 2008 pianoles voor pop, jazz en andere geïmproviseerde muziek op het M.O.C.

Tijdens mijn opleiding op het Rotterdams Conservatorium, waar ik een combinatie maakte tussen de verschillende afdelingen jazz, pop en latin, heb ik een sterke voorliefde ontwikkeld voor de blues uit het diepe zuiden van de V.S.

Mijn muzikale activiteiten zijn zo divers dat ik ze moeilijk onder één noemer kan brengen: jazz, pop, latin, funk, gospel, metal, rock, blues, boogie woogie, hip hop en eigen werk.

En sinds een jaar ben ik ook nog een fanatieke amateur-accordeonist.

Bij het lesgeven ga ik niet uit van een vaste methode maar zie ik iedere leerling als individu met zijn of haar specifieke wensen en/of behoeften.

Zo heb ik leerlingen die in een band spelen en willen leren hoe je je op een podium staande houdt – zowel stilistisch als op andere gebieden, zoals sounds en andere praktische zaken waar je tegenaan loopt als je met anderen gaat spelen.

Maar ik heb ook leerlingen die het naast hun drukke dagelijkse bezigheden leuk vinden om zichzelf een beetje te vermaken op een piano, orgel of keyboard.

Kortom: muziek op maat is mijn motto!

Proefles inplannen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.