Piano & keyboard

Alicia Cerrada

Een instrument bespelen, componeren, muzikaal improviseren en naar muziek luisteren geeft ons vrijheid en veel vreugde. Muziek zal je goede momenten en plezier brengen!

Ik ben Alicia, een klassiek en tango pianiste uit Spanje. Ik speel al van jongs af aan piano.
Ik heb altijd een passie gehad voor piano spelen, muziek en kennis delen met andere mensen.

In mijn lessen wil ik je manieren leren om van het spelen te kunnen genieten, een heldere  techniek te hebben en verschillende muziekstijlen onder de knie te krijgen.

Ik heb mijn Bachelor klassieke muziek behaald aan Codarts Rotterdam en mijn Master Tangomuziek bij het WMDC (World Music Department Codarts). Ook heb ik een postdoctorale opleiding pedagogiek en onderwijs gevolgd.

Ik heb opgetreden op diverse locaties in verschillende landen. Ik deel het podium graag met andere artiesten. Muziek zal altijd bij ons zijn!

In de lessen leer je jezelf muzikaal uit te drukken en effectief om te gaan met de tekst, noten lezen en… zelfs zonder bladmuziek soms als je dat wilt, door middel van improvisatie!

Mijn lesdag bij MOC is Maandag dus… Ik moedig je aan om een gratis proefles te komen proberen! 

Myrto Tzelisi

Muziek is een diverse taal waarmee we onze gevoelens en ideeën kunnen uitdrukken. Tijdens mijn lessen zal je piano leren spelen maar het belangrijkste is om muziek te leren maken.

Samen leren we de basis van het piano spelen, noten leren en we focussen ook op een gezonde techniek. Maar het puur correct spelen van de noten is niet leuk! We willen creatief
zijn en onze eigen muziek ‘feeling’ creëren.

We ontdekken nieuw repertoire en onbekende componisten, we leren hoe we effectief kunnen oefenen, we lossen technische problemen op en we praten over interpretatie.

Myrto is een klassieke pianiste uit Griekenland. Ze heeft haar Piano Diploma in Athene behaald en daarna is ze naar Nederland gekomen om haar master te doen. Ze heeft in 2018
haar Master in Classical Piano – Performance on Stages (HKU Utrechts Conservatorium) afgerond.

Sindsdien woont ze in Rotterdam waar ze de kans heeft om haar carrière op te bouwen.
Behalve pianolerares is ze een actieve musicus die vaak optreedt solo of kamermuziek in Nederlands en het buitenland. Naast haar formele onderwijs, is ze 2 jaar contractstudent in
Codarts geweest en heeft ze verschillende cursussen gevolgd zoals muziek pedagogy, muziekonderwijs en technologie, Alexander techniek, onbekende repertoire, jazz, klavecimbel env.

Jeroen Dikkers

Hallo, ik ben Jeroen en geef sinds begin 2008 pianoles voor pop, jazz en andere geïmproviseerde muziek op het M.O.C.

Tijdens mijn opleiding op het Rotterdams Conservatorium, waar ik een combinatie maakte tussen de verschillende afdelingen jazz, pop en latin, heb ik een sterke voorliefde ontwikkeld voor de blues uit het diepe zuiden van de V.S.

Mijn muzikale activiteiten zijn zo divers dat ik ze moeilijk onder één noemer kan brengen (jazz, pop, latin, funk, gospel, metal, rock, blues, boogie woogie, hip hop en eigen werk).

En sinds een jaar ben ik ook nog een fanatieke amateur-accordeonist.

Bij het lesgeven ga ik niet uit van een vaste methode maar zie ik iedere leerling als individu met zijn of haar specifieke wensen en/of behoeften.

Zo heb ik leerlingen die in een band spelen en willen leren hoe je je op een podium staande houdt (zowel stilistisch als op andere gebieden, zoals sounds en andere praktische zaken waar je tegenaan loopt als je met anderen gaat spelen).

Maar ik heb ook leerlingen die het naast hun drukke dagelijkse bezigheden leuk vinden om zichzelf een beetje te vermaken op een piano (of keyboard).

Kortom: muziek op maat is mijn motto!

Proefles inplannen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.